Reserveren

U kunt altijd per mail of telefonisch contact ons opnemen voor het maken van een boeking, maar daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid om te reserveren via booking.com. Via deze link kunt u de suites bekijken op onze website en bijbehorende informatie en prijzen.

Voor beide suites hanteren wij dezelfde prijzen, waar deze verschillen op basis van data. Hieronder ziet u de verschillende periodes en bijbehorende prijzen van de suites.

5 september 2022 tot en met 22 maart 2023
– € 165,- per nacht inclusief ontbijt
– € 140,- per nacht exclusief ontbijt

23 maart tot en met 30 juni 2023
– € 175,- per nacht inclusief ontbijt
– € 150,- per nacht exclusief ontbijt

31 juni tot en met 3 september 2023
– € 185,- per nacht inclusief ontbijt
– € 160,- per nacht exclusief ontbijt

**Boekingen vanaf september 2023 komen op een later moment beschikbaar. Heeft u hierover al een vraag? Schroom niet om contact op te nemen met ons.

GOED OM TE WETEN

Adults Only
Het is niet mogelijk om een reservering te maken in de boutique bed and breakfast voor gasten jonger dan 18 jaar. Door hiervoor te kiezen, kunnen we onze gasten meer rust en ontspanning garanderen.

Volledige Boutique B&B huren
Het is absoluut mogelijk om beide suites in de boutique bed and breakfast te huren, waardoor u deze volledig voor uzelf, uw gezin, familie of vrienden ter beschikking heeft. Wanneer u een boeking maakt voor beide suites, is het wel mogelijk om gasten jonger dan 18 jaar mee te nemen.

Optioneel: bed zonder breakfast
Omdat we graag blijven optimaliseren in het aanbod van de boutique bed and breakfast, bieden we tegenwoordig de mogelijkheid om een verblijf te boeken, zonder ontbijt. Een deel van onze gasten ontdekt liever de culinaire spots in de omgeving, of gaat langs de bakker in het dorp. De prijsvermindering op uw verblijf is zonder ontbijt €12,50 p.p.p.n.

Fotoshoots
Regelmatig wordt de boutique bed and breakfast geboekt voor een fotoshoot. Mail ons om de mogelijkheden te bekijken.