Faciliteiten

ONTBIJT
Eten moet een feest zijn, ook het ontbijt. Daarom serveren wij bij het ontbijt alleen de lekkerste, vers-bereide producten, zoveel mogelijk afkomstig van leveranciers uit de streek. Alles is dagvers, dus u staat op met de geur van versgebakken brood, versgeperste jus d’orange, een gekookt ‘hotel’ eitje en romige Griekse yoghurt met dagelijks wisselend fruit en granola*

* Soms verblijven gasten bij ons, die liever zelf op pad gaan om een ontbijtje te scoren. Dat is helemaal geen probleem, we zouden graag ook alle ‘spots’ ontdekken. We bieden dan ook de mogelijkheid om alleen de ‘bed’ te boeken, zonder ‘breakfast’. Wilt u tijdens uw verblijf misschien toch een ochtend genieten van het ontbijt in de boutique bed and breakfast? Dan kunt u dat op tijd aan ons doorgeven en zorgen wij dat het de volgende ochtend voor u klaarstaat.

PARKEREN
Achter de boutique bed and breakfast hebben wij twee parkeerplaatsen ter beschikking voor onze gasten. Hiervoor hoeft u geen reservering te maken, maar het is wel prettig om aan ons te laten weten. Zo kunnen we deze plekken voor u vrij houden. Deze parkeerplaatsen zijn een extra toevoeging aan uw verblijf en volledig gratis voor u beschikbaar.

WIFI
Even een tafeltje reserveren in het restaurant, of toch nog even opzoeken hoe laat de voorstelling vanavond begint. Internet is onmisbaar. Daarom is er in de hele boutique bed and breakfast gratis WiFi voor u beschikbaar.

ROOKVRIJ
De boutique bed and breakfast is geheel rookvrij.