Over ons

Eigenaren Mayke & Marnix

Toen we de kans kregen om in het voormalige Postkantoor van Warmond een boutique bed and breakfast te gaan runnen, hoefden we niet lang na te denken. Met Mayke als expert op het gebied van hospitality, en Marnix op het gebied van interieur en constructie stond een sterk team klaar om iets heel moois te ontwikkelen. In ongeveer een jaar hebben we de bed and breakfast van (iets-wat verouderd) kantoor, omgetoverd naar een luxe boutique bed and breakfast in een prachtig monumentaal pand. Of zoals we zelf graag zeggen:

” Een superlocatie met de luxe van een Boutique Hotel
en de service & gastvrijheid van een B&B”

We hebben geprobeerd om luxe, ontspanning en privacy te combineren met het bourgondische leven. Hier komt ook de benaming ‘boutique’ bed and breakfast vandaan. Het is net even meer. Chique ingerichte suites, een ruime en luxe ingerichte badkamer ensuite, fris-wit zacht linnen en badgoed en de mogelijkheid voor een smaakvol, uitgebreid ontbijt… en ga zo nog maar even door.

Tijdens uw verblijf in de Boutique B&B zult u ons regelmatig tegenkomen, waarbij Marnix zich veelal op de achtergrond bezighoudt, verzorgt Mayke dagelijks het ontbijt voor u, de suites en helpt u waar nodig graag met eventuele vragen. Tegenwoordig worden wij geholpen door onze collega Daniƫlle, want met het succes en daarmee drukte van de Boutique B&B, is het soms heel fijn een team te hebben waarmee je samen het beste voor de gasten kunt organiseren.

Wilt u meer lezen over een verblijf in Boutique B&B Huys Oud Teylingen? U ontdekt alles op onze website, van de suites tot activiteiten en arrangementen. Heeft u toch nog een vraag? Stuur ons een bericht of bel Mayke via 0031 (0)6 53790474