Omgeving

In de directe omgeving van Warmond zijn een tal van activiteiten en must-see’s te beleven. Met een perfecte ligging tussen de steden Leiden, Amsterdam en Den Haag, in het groen, aan de Kagerplassen, te midden van de Bollenvelden en op korte afstand van het strand heb je voor ieder wat wils.

Op de website van Visit Duin & Bollenstreek kun je vele activiteiten vinden, maar wij lichten ook nog graag onze favoriete plekken in de omgeving toe. Daarover kunt u binnenkort meer lezen op deze pagina.

Fietsen
Warmond heeft de ideale ligging om de regio op de fiets te ontdekken. Zo vindt u bij ons in de B&B ook diverse fietsroutes waar u van kunt genieten. U bent meer dan welkom om uw eigen fiets mee te brengen, daarvoor hebben we een fietsenrek achter onze Boutique B&B. Deze is niet afsluitbaar, maar wel op een rustige plek gelegen. Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid om samen met onze partner ‘Rent a Bike van Dam‘ een fiets te huren. Op de website van Rent a Bike van Dam ontdekt u hier alles over.

Zo kunt u al een fiets huren voor 1 dag, maar dan kunt u deze zelf ophalen. Wilt u een fiets huren voor meerdere dagen? Dan kunt u de locatie ‘Huys Oud Teylingen’ aangeven als bezorgadres en wordt deze gratis bij u bezorgd.

Sloep varen
Vlak achter onze Boutique B&B ligt de Kaag, ook wel de Kagerplassen. Warmond is dan ook welbekend als echt watersport-dorp en dit biedt dus veel leuke activiteiten. Een van deze activiteiten is met lekker weer genieten van een dag varen. Een sloep (tot 8 personen) kunt u huren bij onze partner Olympia Charters Warmond, en ga je voor een ochtend, middag of gehele dag fijn op pad.

BINNENKORT VERTELLEN WIJ HIER MEER OVER DE ACTIVITEITEN IN WARMOND.