De Suites

De Boutique B&B heeft twee luxueuze suites tot haar beschikking, met beide een classic-moderne inrichting. De superior suite (50m2) en de deluxe suite (40m2) beschikken beiden over comfortabele kingsize bedden met fris wit linnen.

Daarnaast hebben beide suites een luxe privé-badkamer ensuite met regendouche en doucheproducten van Marie-Stella-Maris. Ook zijn beide suites uitgerust met een TV, waarop u van diverse zenders en Netflix kunt genieten.

Superior Suite

De superior suite is gelegen aan de voorzijde van het pand en beschikt over drie hoge ramen. In deze donkergekleurde, klassieke kamer komt zo veel licht binnen. In de kamer is een vlot zithoekje ingericht waar u in een luxe fauteuil kunt relaxen. 

De kamer beschikt ook over een bureau, waardoor deze ook zeer geschikt om te werken, wanneer u voor werk bij ons verblijft, zakelijke afspraken of een ‘workation’. Met een zeer goede wifi verbinding leent de suite zich hier goed voor.

Deluxe Suite

Deze suite ligt aan de rustige achterzijde van het pand. Met 40m2 is dit een prachtige ruime kamer voor een paar nachten weg. Met een luxe en-suite badkamer, ruime kingsize boxspring en warm aangeklede kamer kunt u hier heerlijk genieten.

De kamer beschikt ook over een bureau, waardoor deze ook zeer geschikt is om te werken, wanneer u voor werk bij ons verblijft, zakelijke afspraken of een ‘workation’. Met een zeer goede wifi verbinding leent de suite zich hier goed voor.

Prijzen en reserveren

Voor beide suites hanteren wij dezelfde prijzen, waar deze verschillen op basis van data. Hieronder ziet u de verschillende periodes en bijbehorende prijzen van de suites.

5 september 2022 tot en met 22 maart 2023
– € 150,- per nacht inclusief ontbijt
– € 130,- per nacht exclusief ontbijt

23 maart tot en met 14 mei 2023
– € 170,- per nacht inclusief ontbijt
– € 150,- per nacht exclusief ontbijt

15 mei tot en met 3 september 2023
– € 160,- per nacht inclusief ontbijt
– € 140,- per nacht exclusief ontbijt

4 september tot en met 31 december 2023
– € 150,- per nacht inclusief ontbijt
– € 130,- per nacht exclusief ontbijt